Walikota Jadi Narasumber Penyampaian Kinerja di Radio Sumber Kasih 90,2 FM

Menjadi Narasumber dalam obrolan logat Manado penyampaian kinerja yang sudah dikerjakan Pemerintahan Wali Kota Manado Andrei Angouw dan Wakil Wali Kota dr. Richard Sualang, di Radio Sumber Kasih 90,2 FM, Jumat (04/03/2022).

Penanganan Covid-19 masih menjadi prioritas dengan melakukan percepatan vaksinasi untuk pemulihan ekonomi. Kalo samua so vaksin, mo beraktifitaspun so nda perlu tako-tako, torang so boleh ka pasar pigi bajual, bagitu juga masyarakat boleh datang ba blanja, toko-toko so boleh buka.

Bagitu le dengan skolah-skolah, kalo samua murid so vaksin deng guru-guru, torang so boleh bekeng aktifitas belajar mengajar tatap muka. Tapi lepas dari itu torang tetap mengikuti arahan dari Pemerintah Provinsi sebagai bentuk sinergitas.